Kopřivová si podala Jágra kvůli posteli: Míra toho umí víc!

Veronika Kopřivová a Miroslav Dubovický 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. července 2019 20:57 | Aktualizováno: 19. července 2019 22:48

Modelka Veronika Kopřivová se nechtěně otřela o svého bývalého přítele Jaromíra Jágra. Na sociální síti totiž zveřejnila fotografii přímo z postele, u které chválí svého nynějšího partnera Míru.

Veronika Kopřivová působí v posledních týdnech spokojeně jako nikdy předtím. Souvisí to se vztahem s modelem Miroslavem Dubovickým, který umí své přítelkyni dopřát něco, co nedokázal ani legendární hokejista Jaromír Jágr. A k jeho smůle se to týká postele.

„A já myslela, že snídaně do postele neexistují,“ napsala modelka ke snímku, na kterém je patrné, že si někdo dal tu práci, aby jí po probuzení tímto způsobem překvapil. Všechno logicky nasvědčuje tomu, že to byl právě Míra.

S ním Kopřivová nedávno strávila romantickou dovolenou ve Španělsku. Když poté pár dní nato odcestovala do Chorvatska bez něj, zastesklo se jí tolik, že musela utéct domů o několik dní dříve oproti plánu, což přiznala na sociální síti. Oficiálně přitom vztah s modelem a úspěšným kickboxerem ještě nepotvrdila.

„Vídáme se a tečka. Více své soukromí komentovat nechci,“ nechala se modelka slyšet před časem a u tohoto stanoviska zůstává dodnes. Ovšem Dubovický během roadtripu ve Španělsku zveřejnil na Instagramu první společnou fotografii páru, takže zatloukat už vlastně ani nemá smysl.

Témata: Veronika Kopřivová Jaromír Jágr Miroslav Dubovický