Ve StarDance je dusno hned po prvních tréniních: Koukalová to schytala!

Gabriela Koukalová má za sebou první trénink na StarDance 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. července 2019 20:10 | Aktualizováno: 19. července 2019 22:00

Do tréninkového procesu už naskočila řada účastníků podzimní jubilejní desáté řady StarDance, dusno je ale jen kvůli jedné z nich. Gabriela Koukalová to hned na úvod pořádně schytala od fanoušků.

Jak už vás stars24.cz informoval, ženy vletěly po hlavě do tréninku na taneční show StarDance, která na podzim opět ovládne obrazovky České televize. První kroky už udělaly zpěvačka Tonya Graves nebo spisovatelka Radka Třeštíková. Nezahálí ovšem ani pánové, přinejmenším dva z nich jsou již také v plné zátěži.

Pro Ondřeje Ládka neboli Xindla X představovaly první kroky pořádnou fušku. „Poslední trénink týdne úspěšně za náma. Teda pokud se slovem úspěšně dá označit to, že mi asi upadnou nohy i záda, ale jinak super! To jsem teda zvědavej, jak budu o víkendu tančit na pódiu,“ svěřil se na Instagramu.

Na téže sociální síti se z tréninku ozval i herec Matouš Ruml. „Tak jo, už trénujeme! Výraz mluví za vše! Pomalu se zahřívám. Dost mě brzdí kolega, který nedává ty správný impulzy do správný končetiny, ale kolegu to baví… Ale hlavně je tam sranda, za což děkuju. Myslím, že se máte na co těšit,“ vzkázal fanouškům, které naopak pobuřuje biatlonistka Gabriela Koukalová.

Lidé jí především připomínají extempore, která souvisela s neslavným koncem její sportovní kariéry. „A knížku už jste psát začala? Nebo všechny pomluvy sepíšete, až vypadnete?“ rýpla si jedna paní. „Ale na tohle tě lýtka nebolí, že?“ ptal se další muž. Doufejme, že se zdravotní potíže opravdu neozvou, a to u žádného z desítky soutěžících.

Témata: StarDance Gabriela Soukalová Xindl X Matouš Ruml