Lucie Vondráčková opět Alenkou v říši divů! Co ji učarovalo tentokrát?

Lucie Vondráčková 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. července 2019 18:37 | Aktualizováno: 19. července 2019 21:59

Lucie Vondráčková je po návratu do Česka samý úsměv, a to především díky pohybovým aktivitám, kterým holduje v každé volné chvíli. Jaký sport ji učaroval tentokrát, prozradila fotografie na sociální síti Instagram.

Lucie Vondráčková je po návratu domů samý úsměv, člověk by přitom čekal, že vzhledem ke starostem s rozvodovou bitvou s hokejistou Tomášem Plekancem jí moc do skoku nebude. Největší radost dělají dvojnásobné mamince pohybové aktivity, při nich se totiž cítí jako postava z legendárního fantasy románu pro děti.

„A znovu… Alenka v říši divů,“ napsala zpěvačka a herečka k fotografii z projížďky na jízdním kole pražskou Stromovkou. Podobný vzkaz zanechala na Instagramu už během dovolené na jižní Moravě, když měla možnost si v kroji zatancovat na místní lidové slavnosti.

„Polčík na hodech v Popicích. Poprvé v životě! Alenka v říši Divů, v kroji, s úžasnými lidmi, v tanci. Děkuju,“ okomentovala Vondráčková záběry, na kterých je vidět, jak tancuje. Přitom si ještě v komentářích postěžovala na nudný život v posledních letech, kdy se podle svých slov k žádnému podobnému povyražení nedostala.

I to můžeme brát jako důkaz toho, že soužití s manželem Tomášem Plekancem už nebylo ideální. Rozvod dvojice slavných osobností začnou už brzy řešit tuzemské soudy. Plekanec už si mezitím našel novou partnerku, tenistku Lucii Šafářovou, která už dokonce čeká jejich prvního společného potomka.

Témata: Lucie Vondráčková