Oldřich Kaiser prodělal infarkt: O hercově zdraví promluvila jeho dcera!

Oldřich Kaiser 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. července 2019 17:48

Herci Oldřichu Kaiserovi, který prodělal infarkt, se podle dostupných informací už daří lépe a měl by brzy opustit JIPku. O tatínkově zdraví promluvila po nepříjemné události také jeho dcera Kateřina.

Legendární herec Oldřich Kaiser se dává po prodělaném infarktu dohromady na jednotce intenzivní péče pražského IKEM, lékaři mu naordinovali šestitýdenní klid. Přesné informace o jeho zdravotním stavu ale nemá ani řada jeho blízkých. Moc sdílná nebyla písničkářka Dáša Vokatá ani hercova dcera Karolína.

„Já se velmi omlouvám, ale nemohu o tatínkově infarktu mluvit. Moc ani o tom nevím. Moc se omlouvám,“ sdělila eXtra.cz evidentně zdrcená Karolína Kaiserová, kterou má oblíbený komik s kolegyní Naďou Konvalinkovou. Herectví se věnuje i ona.

Kvůli Kaiserovým zdravotním potížím museli organizátoři přesunout představení během Hvězdného léta pod žižkovskou věží z původního termínu v příštím týdnu na začátek září. Podle našich informací herec už o uplynulém víkendu odřekl kvůli nemoci hudební vystoupení na festivalu Šumava Rocks.

Herci se podle dostupných informací naštěstí daří dobře a lékaři v IKEM by měli brzy rozhodnout o jeho přesunu z jednotky intenzivní péče na normální pokoj. To ale nemění nic na tom, že Kaiser vyděsil všechny své blízké i fanoušky.

Témata: Oldřich Kaiser