ŠOK ve Stardance: Zmatky kolem jména posledního soutěžícího!

Jakub Vágner bude tančit s Michaelou Novákovou 11

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. července 2019 14:49

Taneční show StarDance dlouho vyčkávala s oznámením jména posledního soutěžícího, kterým se nakonec stal rybář Jakub Vágner. Zdroje ze zákulisí České televize ale prozradily, že výběr desátého účastníka provázely zmatky.

Dlouho museli fanoušci taneční show StarDance čekat na jméno posledního účastníka podzimní desáté řady. Předpokládalo se, že to Česká televize dělá za účelem zvýšení napětí, podle informací Expresu je ale pravda jinde.

Zmíněný server disponuje svědectvím z televize, podle kterého měl být desátým soutěžícím někdo úplně jiný. ČT sice ve středu představila divákům populárního rybáře Jakuba Vágnera, na jeho místě však měl původně stát mim a moderátor Kouzelné školky Michal Nesvadba, se kterým se už téměř stoprocentně počítalo.

„Michal se dokonce i seznámil se svou tanečnicí. Byl i natočený medailonek. Pak ale zničehonic ze show odstoupil. Říká se, že to bylo z časových důvodů, možná pochopil, že tak náročnou show fyzicky nezvládne. V televizi to sice vypadá jako zábava, jinak jde ale o pot a dřinu,“ tvrdí zdroj Expresu.

Tvůrci soutěže měli naštěstí zkušenosti s řešením podobné krizové situace z loňska, kdy kvůli zranění vypadl Václav Kopta, kterého nahradil jeho kamarád Richard Genzer. Oblíbený komik se nakonec ve StarDance tak zabydlel, že letos naskočí do obměněné poroty.

Vágner tedy jako náhradník doplnil desítku soutěžících. Už předtím potvrdili účast herci Veronika Kubařová, Miroslav Hanuš a Matouš Ruml, biatlonistka Gabriela Koukalová, písničkář Xindl X, youtuber Karel Kovář alias Kovy, moderátorka Nora Fridrichová, zpěvačka Tonya Graves a spisovatelka Radka Třeštíková.

Témata: StarDance Jakub Vágner Michal Nesvadba