Ewa Farna si podala organizátory: Tohle se moc nepovedlo!

Ewa Farna 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. července 2019 10:12 | Aktualizováno: 20. července 2019 15:13

Zpěvačka Ewa Farna svým brzkým návratem na pódia po porodu šokovala spoustu lidí včetně festivalových organizátorů. Na prvním koncertu po pauze se na ní v zákulisí dokonce nezvládli pořádně připravit.

Ewa Farna zaskočila své fanoušky i organizátory hudebních akcí, když se pouhý měsíc po porodu syna Artura vrátila na pódia. Musela se přitom vypořádat s tím, že se na ní pořadatelé dívali skrz prsty, jelikož nevěřili, že bude na vystupování tak brzy opět připravená. Zpěvačka se s tím svěřila na sociální síti.

„Pozdravuji všechny organizátory, kteří se vysmáli mojí manažerce, když tvrdila, že Ewa je připravená zahrát koncert již v létě, a mimo jiné prohlašovali, že nevyspalá žena nedokáže dobře zazpívat. Teď dámy a pánové, sledujte magii hormonů,“ napsala Farna s jistou dávkou nadsázky na Instagramu.

Nakonec se ukázalo, že to bylo přesně naopak, připraveni na ni nebyli organizátoři, konkrétně televize Prima, která se na internetu chlubí tím, že právě na jejím festivalu ve westernovém městečku Šiklův mlýn se vrátila za mikrofon. Jenže stanice přípravu na velký comeback jaksi podcenila.

„Když jste připraveni na červený koberec, ale červený koberec není připravený na vás,“ napsala Farna ve srandě k příspěvku na Instagramu, na kterém je zachycena, jak dává televizní reportérce rozhovor na srolovaném koberci.

Ewa Farna přivedla svého prvorozeného potomka, kterého má s manželem Martinem Chobotem, na svět počátkem června. Podle dostupných informací se tak stalo v nemocnici ve středočeské Příbrami.

Témata: Ewa Farna