FaceApp: Celebrity ze sebe dělají důchodce! Takhle bude vypadat Rytmus jako senior!

FaceApp - Patrik Rytmus Vrboský 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

19. července 2019 8:34

Aplikace FaceApp, která ukazuje, jak budou lidé vypadat o pár desítek let starší, vyvolává obavy kvůli bezpečnosti. Přesto ji využily miliony lidí – včetně řady českých celebrit! Chcete vidět, jak budou ve stáří vypadat

Herečky Veronika Arichteva (33) a Nikol Štíbrová (32) společně se zpěvačkou Martinou Pártlovou(40), které jako komičky vystupují pod jménem 3v1 se stárnutí rozhodně bát nemusí! Podle filtru totiž budou i ve stáří opravdu štramandy!

„A dnes se podíváme na to, jak bych vypadala jako chlap, jako babička a bez make upu,“ napsala ke svým fotkám moderátorka Eva Decastelo. Mnozí fanoušci ovšem mají za to, že jako muž není ani tolik podobná sobě, ale spíše hereckému kolegovi Davidu Gránskému!

To zpěvák Jan Bendiq bude naopak podle aplikace ve stáří vypadat jako vysloužilý rocker! Důchodce ze sebe udělali i kluci ze skupiny Lake Malawi či zpěvák Ondřej Ruml.

„Ahoj, jsem strejda Lukáš a dělám už 365 let Gastromapu. Miluju tyhle covery,“ směje se nad svou „stařenou“ fotkou herec Lukáš Hejlík.

U aplikace se pobavil i drsňák Patrik „Rytmus“ Vrbovský. „Hahahahahaha, Sean Connery,“napsal k jedné své upravené fotce. Zjistit, jak bude vypadat ve stáří. Chtěla také zpěvačka ze SuperStar Šárka Vaňková.

Lidé z celého světa si zamilovali filtry potenciálně nebezpečné aplikace FaceApp, před kterou varují USA. Přesto si jí podle tvůrců už stáhlo 80 milionů uživatelů. Aplikace se stala populární především díky speciálnímu filtru, díky kterému tvář zobrazených osob virtuálně zestárne.

FaceApp je údajně dílem firmy Wireless Lab sídlící v Petrohradě, v USA proto panují obavy, že získaná data se mohou dostat do rukou ruských bezpečnostních složek nebo i cizích vlád. Uživatelé ztrácejí kontrolu nad svými osobními údaji a tvůrce aplikace je neinformuje o jejich dalším osudu.

Témata: FaceApp Veronika Arichteva Nikol Leitgeb (Štíbrová) Martina Pártlová Eva Decastelo Jan Bendig Ondřej Ruml Lake Malawi Rytmus (Patrik Vrbovský)