Karel Gott o útocích na rodinu: Dopadá to na jeho zdraví!

Karel Gott 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. července 2019 16:57

Oslavenec Karel Gott v rozhovoru na osobním webu prozradil, co si přál k nedělním osmdesátinám. Prosba se točila kolem útoků na jeho rodinu, které měl na starosti kupříkladu zpěvák Milan Drobný. Co k nim Mistr řekl?

Karel Gott dostal k osmdesátinám, které oslavil uplynulou neděli, jistě spoustu hodnotných dárků, jenže jak sám přiznává, bohatě by mu stačila jediná věc. Pozornost, kterou mu věnovala média před životním jubileem, mu totiž nebyla vždy příjemná. Zpěvák to uvedl v rozhovoru, který s ním pro jeho vlastní web udělal novinář Miloš Skalka.

„Já si vlastně v poslední době přeju jenom jediné, abych byl zdravý a aby byla zdravá a šťastná moje rodina a nejbližší. Mým velkým přáním je, aby se moje žena, a potažmo i celá rodina, konečně dočkala mediálního klidu a skončily zlé útoky, které jsou pro mne nepochopitelné a jejichž dopad se dotýká nás všech v rodině,“ odpověděl na dotaz, zdali měl nějaké speciální přání.

Mistr tak narážel třeba na útoky kolegy a spolužáka Milana Drobného, který do médií vypustil fámy o údajném domácím násilí na Bertramce. Gott měl nejspíš na mysli i propírání jeho domnělých sporů s nejstarší dcerou Dominikou. To všechno mu v posledních měsících život zrovna neulehčuje.

„Mému zdraví negativní mediální kauzy vůbec neprospívají, právě naopak. Zdravotních komplikací jsem si totiž užil vrchovatě,“ konstatuje Gott, který před pár lety porazil rakovinu mízních uzlin. Lékaři mu nyní kvůli zdraví doporučili omezit koncertování.

Gott na závěr přiznal, že jedné věci si dnes váží mnohem víc. „Léta jsem bral narozeninové přání ‚a hlavně zdraví‛ jako zbytečnou a otřepanou frázi, ale teď vím, že bez toho nejde vůbec nic. Žádné jiné speciální přání jsem tedy neměl a nemám,“ dodal zpěvák.

Témata: Karel Gott