Rozvod?! Agáta Prachařová píše...

Agáta Prachařová 10

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. července 2019 9:28 | Aktualizováno: 18. července 2019 22:03

Měla to být dovolená, kde si Agáta Prachařová zase trochu odpočine, ale působí to jinak. Dcera herečky Veroniky Žilkové totiž na sociální síti píše o konci. Znamená to, že rozvod s manželem Jakubem je nevyhnutelný?

Agáta a Jakub Prachařovi zase všechny zaskočili, když pár dní po sobě každý zvlášť vyrazili do prosluněné Itálie. Teorií, co tam budou dělat, existovala spousta – jedni se domnívali, že půjde o druhé líbánky, další, že budou domlouvat rozvod. Mnozí pochybovali, že se na jihu Evropy vůbec sejdou.

Důkazy o tom, že v Itálii tráví čas spolu, zatím chybí. Jasné je jen to, že Prachař tam v pátek vyrazil za svým kamarádem Liborem Boučkem a jeho snoubenkou Gábinou. V pondělí jej stejným směrem následovala Agáta, která sice na sociálních sítích sdílí spoustu momentek, ale Jakuba byste na nich hledali marně.

Jenže včera se nejspíš něco událo. Zatímco odpoledne ještě Prachařová zveřejnila záběry, jak se prochází po pobřeží ve slaměném klobouku, večer začala působit poměrně depresivně. Další snímek z terasy doplnila anglickým slovíčkem „end“, tedy konec. Ale konec čeho?

Konec dovolené nepřipadá v úvahu, sama Agáta Blesku sdělila, že do Itálie odjíždí na týden, takže půlku pobytu by měla být stále ještě před sebou. Logicky se tak nabízí varianta, že jde o definitivní konec vztahu s Prachařem a že dojde na rozvod. Zvídaví samozřejmě byli i fanoušci, které musela Agáta nakonec odbýt.

„Bože, mažu ty otázky, je toho moc. Omlouvám se, někdy raději živě,“ vzkázala lidem, které zajímalo, co se zase děje. Pravdu si tedy s Jakubem zase nechali pro sebe.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař