Karel Gott a HÁDKA S KAMARÁDKOU? Překvapivé vyústění...

Karel Gott 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. července 2019 8:48 | Aktualizováno: 18. července 2019 11:59

Legendární zpěvák Karel Gott přispěchal se zpožděním s velkou omluvou kvůli zpackané narozeninové oslavě v Divadle Na Jezerce. Zapomněl na ni totiž pozvat svou někdejší vokalistku Jarmilu Gerlovou, která si na to postěžovala médiím.

Tři stovky hostů pozval Karel Gott na červnovou oslavu do Divadla Na Jezerce, ale na jednu osobu zapomněl. Jeho někdejší vokalistka Jarmila Gerlová přitom na předchozích oslavách nechyběla, a tak z neúčasti vinila svou kolegyni ze sboru Jitku Zelenkovou, které nemůže přijít na jméno.

Gott si svou chybu uvědomil a nakonec se Gerlové omluvil. „Vyrazil mi tím dech. A jako pravý gentleman vzal vinu na sebe. Já mu to ale nevěřím,“ řekla Aha!. Gerlová tím nemyslela, že by snad Mistr nemyslel svou omluvu upřímně, nevěří mu však to, že vzal vinu na sebe.

„Karel neumí vůbec lhát. Vůči Jitce se zachoval jako gentleman a radši to vzal na sebe. On je velký diplomat,“ vysvětlila vokalistka s tím, že ještě na podzim jí volala Ivana Gottová, zdali na oslavu přijde. Pak se ale vyhrotily spory mezi Gerlovou a Zelenkovou, a tak se Jarmila – na rozdíl od Zelenkové – pozvánky nedočkala.

Mistr nakonec svolil k osobnímu soukromému setkání se svou někdejší spolupracovnicí. „Domluvili jsme se, že se o prázdninách i s Ivankou všichni uvidíme. A já se těším, že Karla zase obejmu a dám mu pusu jako malá!“ nechala se slyšet Gerlová.

Témata: Karel Gott