Popálená Týnuš, nahá Týnuš. Jak se youtuberka Třešničková proslavila?

Týnuš Třešničková před nehodou (vlevo) a po ní 15

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

17. července 2019 20:26

Youtuberka Týnuš Třešničková dnes překvapila fanoušky, když ve videu poprvé promluvila o nehodě, která se jí stala loni v Turecku. Ačkoliv skončila na deset měsíců v nemocnici s popáleninami na 30 procentech těla, není to tato tragédie, co jí proslavilo.

Youtuberka Kristýna Třešňáková alias Týnuš Třešničková se na sociálních sítích dlouhodobě věnuje ryze ženským tématům. Píše a natáčí videa o móde, make-upu, nakupování, a má statisíce příznivců z celé republiky.

Ani její tvorba, ani nehoda, k níž došlo při nepovedených hrátkách s ohněm v Turecku, však nebyly tím, co ji proslavilo. Do podvědomí širší veřejnosti se poprvé zapsala v roce 2016, kdy se v létě objevily na veřejnosti její nahé fotky.

Ty zveřejnil server Agresori.cz a reakce na ně byly rozpačité. Podle některých médií zvažovala Týnuš žalobu, podle jiný popírala jejich autenticitu, podle dalších zase tvrdila, že se nemá za co stydět. 

Tak či tak jí fotky, které najdete v galerii, přinesly slávu, na kterou by bez nich čekala dlouho. Díky tomu se o Týnuš mluvilo, psalo, a natáčeli o ní videa i další youtubeři. Ukradené soukromé fotky jí nakonec učinily populární, a to příjemnějším způsobem, než nedávné události.

Ty zapřičinily, že se  o mladé youtuberce mluvilo opravdu všude. Všechna média před necelým rokem přinesla zprávu o tom, že Češka byla i se svým přítelem popálená v jedné restauraci v Turecku. Jak se nakonec ukázalo, šlo právě o tehdy už slavnou youtuberku, která musela strávit několik dlouhých měsíců v nemocnici v cizí zemi.

Až dnes poprvé promluvila o tom, co se vlastně dělo a jak vše probíhalo. Na fotografii nahoře ostatně sami vidíte, jak moc ji celý zážitek změnil.

Témata: Týnuš Třešničková