Vágner je pozadu! Ve StarDance už se trénuje, Koukalová a Graves udělaly první kroky!

Gabriela Koukalová má za sebou první trénink na StarDance 10

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. července 2019 16:58

Jakub Vágner si dnešním vstupem do StarDance svým způsobem pěkně zavařil. Jeho soupeři už si totiž v těchto dnech dělají náskok, první trénink absolvovaly Gabriela Koukalová, Radka Třeštíková nebo Tonya Graves.

Zatímco poslední soutěžící, rybář Jakub Vágner, dostal stvrzení svého angažmá v podzimní desáté řadě StarDance až dnes, někteří jeho soupeři už pracují na tom, aby získali náskok a konkurenční výhodu. Minimálně trojice celebrit, které se utkají o titul krále či královny tanečního parketu, má za sebou první trénink.

První kroky už si vyzkoušela kupříkladu biatlonistka Gabriela Koukalová. „Máme za sebou první trénink,“ prozradila fanouškům na sociální síti a příspěvek doplnila o fotografii se svým tanečním partnerem Martinem Prágrem.

Úvodní trénink s tanečníkem Michalem Burešem má za sebou také výřečná zpěvačka Tonya Graves. „Jak jsem slibovala, já budu nejlepší černoška ve StarDance letos, možná jako za celých deset let, ale já si myslím, že dneska můj suprový taneční partner a pan trenér velmi dobrý,“ říká ve videu, v němž ji Bureš chválí za dosavadní pokrok.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený OFFICIAL Tonya Graves (@bohemia_songbird), Čec 16, 2019 v 6:56 PDT

První taneční lekci už si odbyla také spisovatelka Radka Třeštíková, která se svým příznivcům ozvala už před jejím začátkem, aby poděkovala zaměstnancům České televize za úklid tréninkové místnosti. „Vyleštěno, děkujem pánové, teď už je to na nás,“ vzkázala za sebe i svého tanečního partnera Tomáše Vořechovského.

Kromě dnes oznámeného Vágnera se do tréninku dozajista už co nevidět pustí také herci Veronika Kubařová, Miroslav Hanuš a Matouš Ruml, youtuber Karel Kovář alias Kovy, moderátorka Nora Fridrichová a písničkář Xindl X.

Témata: StarDance Gabriela Soukalová Radka Třeštíková tonya graves