Přítel Kopřivové Míra promluvil o dětech: Stojí to za to!

Miroslav Dubovický 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. července 2019 16:25

Přítel modelky Veroniky Kopřivové Miroslav Dubovický se v její nepřítomnosti rozpovídal o dětech. Jsou prý radost, a tak se nedá vyloučit, že by si s ní výhledově chtěl miminko pořídit. Není na takové myšlenky trochu brzy?

Veronika Kopřivová se tenkrát vydala do zahraničí bez svého přítele, modela Miroslava Dubovického. Jenže samotné se jí v Chorvatsku nelíbilo, a tak od Jadranu utekla o čtyři dny dříve, než měla původně v plánu. Důvod se nabízel – bez Míry, se kterým dělá poslední dobou úplně všechno, to zkrátka nebylo ono.

„Zážitky z Chorvatska mám, ale stačilo. Nebyl to můj šálek kávy, takže hurá domů. Doslova jsme ‚utekli‛ o 4 dny dříve. Což se nikdy nestalo, většinou se mi všude líbilo,“ vysvětlovala modelka na sociální síti svůj úprk domů.

Dubovický mezitím trávil čas v jihočeském Písku, ze kterého poslal úsměvnou momentku s dítětem na ramenou. „Děti jsou neúnavný a občas dokážou pěkně vyčerpat, ale jejich radost stojí za to,“ svěřil se Míra přátelům. Teď může klidně popřemýšlet, jestli si nepořídí vlastní, jelikož vztah s Kopřivovou se na první pohled jeví opravdu vážně.

Během nedávné společné dovolené dokonce model zveřejnil první společnou fotografii páru ze soukromí, ačkoliv jeho partnerka veřejně odmítá potvrdit, že je Dubovický jejím přítelem. „Vídáme se spolu a tečka. Více své soukromí komentovat nechci,“ nechala se slyšet před časem.

Otázkou je, zdali by si Miroslav řešením rodičovských otázek spíš nezavařil. Kopřivová se totiž evidentně chce věnovat modelingu a internetovému obchodu s módou. U Jaromíra Jágra měla v tomto směru téměř stoprocentní jistotu, že děti tématem rozhodně nebudou.

Témata: Miroslav Dubovický Veronika Kopřivová