Hledá Lucie Vondráčková chlapa? TAKHLE TO JE!

Lucie Vondráčková 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. července 2019 13:23 | Aktualizováno: 17. července 2019 22:52

Lucie Vondráčková se po návratu z dovolené ocitla na výslechu. Na sociální síti totiž dostala dotaz, zdali momentálně hledá nového chlapa, který by po jejím boku nahradil manžela Tomáše Plekance. A světe, div se, Vondráčková kápla božskou.

Zatímco se dnes objevily informace, že Tomáš Plekanec se možná z Prahy přesune do Brna, jeho manželka Lucie Vondráčková se vydala přesně opačným směrem. Poslední dny totiž strávila na jihu Moravy na dovolené, během které si zatančila, opékala špekáčky a vystoupila na vrchol Pálavy, aby se porozhlédla po krajině.

Následně už nasedla na vlak a vyrazila zpátky do Prahy za syny, o které střídavě pečuje s manželem. Proto se už včera mohla ozvat fanouškům z domova. „Po tréninku… po vlaku, po táboráku, po hodech, po tanci, po józe, po Pálavě, po životě,“ shrnula zážitky z posledních dní. Připojila také hashtag „mom“, aby zdůraznila, že se zase vrátila do nejoblíbenější role maminky.

Ač je herečka a zpěvačka v posledních dnech samý úsměv, což potvrzuje i nejnovější fotografie, jedna z fanynek nabyla dojmu, že se Vondráčková užírá samotou, a tak se snaží najít si nového životního partnera. Ostatně její manžel to už udělal, s tenistkou Lucií Šafářovou dokonce čeká dítě.

„Nehledejte chlapa, to přijde samo. Když budete hledat, tak se pohrnou samí… Jste milá, lidská, hezká a chytrá žena. Užívejte života,“ vzkázala Lucii jistá Renata. „Nehledám, Renčo,“ utvrdila Vondráčková všechny, že na randění ještě nepřišel ten pravý čas.

Zpěvačka a herečka má totiž momentálně jiné starosti. Kromě péče o děti ji čeká rozvodová bitva s manželem, která se rozhodně nepovede v rukavičkách, důkazem budiž uplynulé měsíce. Proto je důležité nastřádat co nejvíce psychických i fyzických sil, než dojde na soud.

Témata: Lucie Vondráčková