Agáta a Jakub Prachařovi v Itálii: DRUHÉ LÍBÁNKY???

Agáta a Jakub Prachařovi 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. července 2019 11:32 | Aktualizováno: 17. července 2019 22:54

Vyrazili manželé Jakub a Agáta Prachařovi do Itálie s úmyslem trávit čas společně, nebo jde jen o pozoruhodnou shodu okolností? Domněnek existuje spousta, důkazy chybí. Ani jindy sdílná Agáta nechce prozradit, jak se věci mají.

Ještě o víkendu takový scénář snad každý považoval za sci-fi, jenže v pondělí Agáta Prachařová nastoupila na palubu letadla směrem do Itálie, kde už tou dobou několikátým dnem trávil čas její manžel Jakub.

„Každý let má rituál. Tato restaurace, pivo a havana. See you soon, mr. Bouček,“ napsal Prachař v pátek na sociální síti a všechno nasvědčovalo tomu, že zase utíká před problémy za svým dobrým kamarádem Liborem Boučkem, který je na jihu Evropy na dovolené se snoubenkou Gábinou. Jenže o pár desítek hodin později si sbalila kufry také Agáta a prvotřídní senzace byla na světě.

Manželé Prachařovi podobně zaskočili Česko už koncem června, kdy se nechali uprostřed údajných manželských sporů přistihnout na skútru na cestě na romantickou večeři. Tentokrát ovšem důkazy o tom, že v Itálii opravdu tráví čas spolu, chybí. Agáta sice zveřejňuje fotky a krátká videa, po Jakubovi na nich ovšem není jediná stopa.

„Moře a pihy nebo moře pih,“ napsala zamyšlená Agáta k jediné fotce, kterou z dovolené zveřejnila na svém instagramovém profilu. Důvod její cesty do Itálie zůstává tajemstvím, dvojnásobná maminka řekla Blesku jen to, že odjíždí na týden do zahraničí.

Jasné je jen to, že děti svěřila své mamince Veronice Žilkové, která dnes ráno publikovala na Instagramu snímek s vnučkou Miou. „Ráno v šest hodin někdo spí, jde domů z tahu, jde do práce, jde běhat, my hrajeme kočičí člověče,“ prozradila herečka.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař