Marek Eben: Drsná hádka s manželkou v nemocnici!

Eben, Marek 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

16. července 2019 21:29 | Aktualizováno: 17. července 2019 22:52

Marka Ebena a jeho ženu Markétu Fišerovou asi jen tak něco nerozdělí. Pravděpodobně tvoří nejstabilnější pár českého šoubyznysu, navzdory tomu, že manželka moderátora skončila na vozíčku. Marek to s ní totiž občas nemá lehké.

Od doby, kdy Merkéta prodělala mozkovou příhodu a upadla do kómatu, uplynulo více než 30 let. Lékaři nevěřili, že přežije, nakonec se ale povedlo. Netrvalo však dlouho a už se poprvé po jejím probrání se pohádali.

"Pohádali jsme se už v nemocnici na ARO. Markéta nemohla mluvit, měla tracheostomii, ale já potřeboval zjistit, co chce," svěřil se Eben v pořadu Všechnopárty. Dodal, že chtěla své náušnice.

Přesto ji Eben obdivuje za to, jak vše zvládla. "Překonat začátky na vozíčku je těžké. Nikdo vám to neusnadní. Moje žena se s tím nepárala a vzala to tak jak to je, málokdo tohle dokáže. Ani nevím, jestli bych to dokázal já" svěřil se Eben.

Navzdory nelehkému životu se oba odstěhovali z Prahy a nadále jim to spolu klape. Eben o svém soukromí příliš nehovoří, přesto tvoří stabilní manželský pár už desítky let. Co by za to jiné známé osobnosti daly.

Témata: Marek Eben