Čerstvě vdaná Solaříková přiznala trable v manželství! Co se jí nedaří?

Patricie Solaříková 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. července 2019 16:57

Čerstvě vdaná herečka Patricie Solaříková na sociální síti přiznala, že na jednu věc si v manželství zvyká jen těžko. Naštěstí vstoupila do chomoutu ani ne před měsícem, a tak se to svým způsobem dá pochopit.

Od svatby už sice uplynul téměř měsíc, ale herečka Patricie Solaříková fanoušky neustále zásobuje novými snímky ze zákulisí obřadu. Tentokrát zveřejnila fotografii sebe sama ve svatebních šatech uprostřed pole, a ačkoliv jde o velice zdařilou fotku, hvězda Ulice přiznala, že není dílem profesionála. Dokonce na sebe práskla ještě jednu zajímavou věc.

„Očima mého muže,“ okomentovala herečka snímek, jehož autorem je tedy její muž Tibor Pagáč. Solaříková ale připouští, že si na oslovení „manžel“ zatím zvyká jen těžko. „Vždycky chci říct můj přítel, zaseknu se a po pěti minutách ze mě konečně vypadne manžel,“ svěřila se věrným fanouškům.

Solaříková toho od svatby stihla opravdu hodně. Na sítích (a nejspíš i úředně) se přejmenovala na Patricii Pagáčovou, pak s manželem Tiborem vyrazila na líbánky, které si moc užila, navíc si mohla z osobního cestovatelského seznamu přání odškrtnout další zemi – Turecko.

Přesto je znát, že za nejkrásnější zážitek letošního roku bezpochyby považuje svatbu. „Nedokážu ani popsat, jak nádherný to bylo. Především díky lidem, který s námi ten den oslavili,“ dojímala se na sociální síti po obřadu.

Solaříková už dříve prozradila, že se musí probrat stovkami fotek ze svatby, včetně těch od jejího muže. Jeho citu pro fotografii se divit nelze, však je momentálně zaměstnancem jedné z tuzemských televizních stanic.

Témata: Patricie Solaříková