Jiřina Bohdalová bude hollywoodská hvězda? Chtějí ji za agenta 007!

Jiřina Bohdalová 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

16. července 2019 15:05

Herečka Jiřina Bohdalová má na kontě řadu filmových rolí, takovouhle ale ještě ne. Objevil se totiž návrh, že by se po Jamesi Bondovi mohla stát novou agentkou 007.

Podle britského bulvárního listu Daily Mail si zahraje nového agenta 007 černošská herečka Lashana Lynchová. Scenáristka Phoebe Waller-Bridgeová napsala scénu, ve které si Bonda z Jamajky, kde si užívá výslužbu, povolá kvůli globální krizi vůdce britských tajných služeb známý jako M. Na začátku filmu M zavolá agenta 007 do své kanceláře, ale místo Craiga vstoupí Lynchová.

Bond se jí prý okamžitě pokusí svést, ale emancipovaná agentka se zdá být proti jeho svůdnému šarmu imunní. "Bond, samozřejmě, je sexuálně přitahován touto novou ženskou 007 a zkouší své obvyklé sváděcí triky, ale je zmatený, když nefungují na brilantní, mladé černošce, která v podstatě kvůli němu otáčí oči v sloup a nemá zájem skočit do jeho postele. No, určitě ne na začátku," tvrdí server.

Craig sám by se nebránil tomu, aby jej v úloze nejslavnějšího agenta nahradil herec jiné pleti – či dokonce pohlaví. "Myslím, že by měli vzít v potaz všechny... včetně žen či černochů," citoval jej britský deník Mirror. Komu to naopak vadí jsou Češi. Ti se nedokáží přenést přes to, že dochází k tak velkým změnám.

Navrhli proto na sociálních sítích, kdo by měl být novým agentem 007. Když už to má být ženská herecká zástupkyně, jsou pro to, aby šlo o Jiřinu Bohdalovou. A nápad, který původně padnul spíše z recese, nabral na oblibě.

Prakticky v každé diskuzi, kde se debatuje o nových změnách ve slavné filmové sérii, jméno Bohdalové zazní. Internetem dokonce kolují i obrázky, jak by Bohdalová v roli agenta 007 vypadala. Škoda jen, že by herečka tuto roli asi nevzala.

Témata: Jiřina Bohdalová James Bond