Tomáš Klus je bezejmenná nula? Pavel Novotný si podal písničkáře a jeho ženu!

Pavel Novotný 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. července 2019 15:31 | Aktualizováno: 16. července 2019 17:27

Jen málokdo by asi zpochybňoval, že Tomáš Klus je slavnější než jeho žena Tamara. Až bývalý bulvární novinář Pavel Novotný to napsal na sociální síti v reakci na rozhovor, který manželé společně poskytli.

Tuhle otázku by si položil asi jen málokdo, ale kdo je vlastně tím slavnějším z manželského páru Tomáš a Tamara Klusovi. Snad každý Čech by ukázal na populárního písničkáře a řekl, že jeho žena si zaslouží mediální pozornost jen díky němu. Pavel Novotný se ale s notnou mírou ironie podíval celé věci na kloub.

Na sociální síti totiž sdílel titulní stranu jednoho tuzemského magazínu, který láká na rozhovor s manželi Klusovými. Bývalý bulvární novinář označil hudebníka v doprovodném textu za bezejmennou nulu.

„Jedná se o dvojrozhovor jednoznačně proto, že Tamara jej bez Tomáše prostě neposkytne. Každý přeci musí cítit, že titulka jen s Tamarou prodá více než titulka s oběma, stejně jako čtenáře prostě fakt zajímá rozhovor s Tamarou, ne s Tamarou a jejím no name protějškem. Šílený,“ rozepsal se současný starosta jedné z pražských městských částí.

Když se vzápětí jeden z diskutujících zeptal, co je na tom tak vzrušující, Novotný odpověděl. „Vzrušuje mě na tom vědomí, že kdyby to bylo čistě na vydavateli, tak je ten rozhovor jenom s Tami, která je významná celebrita, ne nějaký přívěsek bez talentu jako Tomáš. Víš, to je vzrušující. Že dali rozhovor oba, je fakt divné,“ vysvětlil.

Málokdo ovšem ví, že i Tamara se odmalička věnovala hudbě. Než se dala dohromady s Klusem, v roce 2012 se zúčastnila talentové soutěže Hlas Česko Slovenska, kde si ji do svého týmu vybral rapper Rytmus. Tamara dokonce nazpívala vokály do některých manželových písniček.

Témata: Pavel Novotný Tomáš Klus Tamara Klusová