Lucie Vondráčková sbalila kurfy a prchla!

Lucie Vondráčková 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. července 2019 11:33 | Aktualizováno: 16. července 2019 17:26

Moravská dovolená zpěvačky a herečky Lucie Vondráčkové je u konce. Dvojnásobná maminka ji zakončila výšlapem, pak nasedla na vlak a vrátila se domů do Prahy za syny, o které pečuje střídavě s manželem Tomášem Plekancem.

Je konec! Lucie Vondráčková zavelela k odjezdu z Moravy, kde v posledních dnech trávila dovolenou, nasedla do vlaku a odjela zpátky do Prahy, nejspíš aby si převzala do péče syny, o které se střídá s manželem Tomášem Plekancem, s nímž se právě rozvádí.

„Jak básníkům chutná život... nebo prostě ten díl, kde byla Píšťalka,“ napsala na Facebooku k fotce, na které vykukuje z okna vagónu ven. Oblíbená zpěvačka a herečka se ještě svěřila, že ač měl vlak zpoždění, tak tenhle druh cestování je nejlepší, a už spěchala domů za dětmi.

Dovolenou Vondráčková zakončila sportovním výkonem – výšlapem na 461 metrů vysoký kopec Pálava ve stejnojmenné vinařské oblasti na jihu Moravy. „Pálava… až nahoře,“ okomentovala stručně snímek z vyhlídky na novomlýnskou vodní nádrž na řece Dyji. Už předtím si na Moravě zatančila či opékala špekáčky.

Záhadou zůstává, kde oblíbená umělkyně bere tolik optimismu, na fotografiích je totiž samý úsměv. Moc důvodů k radosti přitom v poslední době nemá. Není to totiž tak dlouho, co se dozvěděla, že její manžel Tomáš Plekanec čeká se svou současnou přítelkyní Lucií Šafářovou dítě.

Vondráčková na Moravě dozajista sbírala síly na blížící se rozvodovou bitvu. Jak uvedl Plekanec, momentálně se čeká na to, až začnou jednat tuzemské soudy. Kdy se tak stane, ale nikdo neví, tuto informaci si nejspíš manželé raději nechají pro sebe.

Témata: Lucie Vondráčková