Kristelová je s Řepkou denně v kontaktu! Mají ho dozorci pod kontrolou?

Tomáš Řepka a Kateřina Kristelová 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. července 2019 8:50

Kateřina Kristelová se na sociální síti chvástá tím, že ani uvěznění jejího partnera Tomáše Řepky jim nebrání v každodenním kontaktu. Moderátorka prozradila, jakým způsobem se dorozumívají. Co na to Vězeňská služba?

Kateřina Kristelová cítila po několika článcích, které během minulého týdne vyšly o jejím vězněném partnerovi Tomáši Řepkovi, jenž si v plzeňské věznici na Borech odpykává dvouapůlletý trest, nutkání se vyjádřit ke spoustě věcí. Kupříkladu odmítla, že by fotbalista na dozorce a snad i spoluvězně žaloval do deníčku. Tím to ale zdaleka nekončilo.

Aby ilustrovala, že opravdu jen ona, a nikoliv média, má informace z první ruky, prohlásila na sociální síti, že je s Řepkou i během jeho pobytu za mřížemi v každodenním kontaktu. Jak je to možné? „ Prosím vás, není to ani poštovním holubem, není to ani jiným nějakým pololegálním, nelegálním způsobem. Představte si, že spolu komunikujeme po telefonu,“ vysvětlovala lidem.

Webové stránky Vězeňské služby potvrzují, že odsouzený má právo na použití telefonu ke kontaktu s osobou blízkou, jejíž číslo však musí být předem uvedeno na seznamu pěti schválených telefonních kontaktů. Vězni mají právo na hovory v délce dvaceti minut denně, a tak se dá věřit, že Kristelová ví opravdu leccos o tom, co se za zdmi věznice děje.

Podle některých informací se tam Řepka chová bezproblémově, spoluvězni kolem něj údajně tvoří během procházek hloučky a poslouchají jeho vyprávění. Objevily se ovšem i spekulace, podle kterých si někdejší fotbalový reprezentant zařídil přesun z Ruzyně na Bory vyhrožováním všem lidem okolo.

Témata: Kateřina Kristelová Tomáš Řepka