Smutný Pavel Zedníček. Se smrtí synovce Jakuba (†27) se nesmířil! Bez něj nechce pokračovat!

Pavel Zedníček 4

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

16. července 2019 8:18

Už je to víc než rok a půl, přesto to stále bolí! Herec Pavel Zedníček se se smrtí svého milovaného synovce Jakuba (†27) stále nesmířil. I kvůli tomu odmítl pokračovat v natáčení nových dílů pořadu Kurňa, co to je?, ve kterém se Jakub po jeho boku objevoval!

Mladý herec Jakub Zedníček zemřel 1. ledna 2018 asi půl hodiny po půlnoci na 192. kilometru dálnice D1 ve směru na Vyškov. Autem narazil do svodidel, vystoupil z vozu a vešel přímo pod kola projíždějící dodávky.

Policie konstatovala, že za Jakubovo úmrtí mohou dvě osudové havárie – a za obě mohl právě mladý Zedníček! První zavinil rychle jedoucí herec, který nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem, vlastnostem vozidla a dálnice. Druhou havárii způsobil, když po své nehodě vběhl přímo pod kola projíždějící dodávky. Vyšetřovatelé dospěli k závěru, že řidič této dodávky už nemohl nijak zareagovat.

I když to na konci letošního budou už dva roky, Jakubův strýc Pavel Zedníček se přes ztrátu milovaného člena rodiny a kolegy v jedné osobě nepřenesl.

Svědčí o tom i fakt, že bez Jakuba už nepokračuje natáčení pořadu Kurňa, co to je?, který vysílala televize Barrandov. „Ten pořad už není, bez Kubíka už není,“ prozradil pro server Expres smutný „Čmaňa“. Potvrdil zároveň, že k natáčení se už bez synovce vůbec nechce vracet!

Témata: Pavel Zedníček Jakub Zedníček