Zvrat v manželství? Agáta Prachařová odletěla za Jakubem!

Agáta Prachařová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. července 2019 8:24

Čert aby se vyznal v tom, jak to momentálně mezi sebou mají Jakub a Agáta Prachařovi. Z toho, co vypadalo jako Prachařův úprk před problémy, se nakonec klube manželská dovolená. Anebo je všechno zase úplně jinak?

„Každý let má rituál. Tato restaurace, pivo a havana. See you soon, mr. Bouček.“ Takový vzkaz zanechal v pátek na sociální síti svému kamarádovi moderátorovi Jakub Prachař. Doplnil jej fotografií z letištního baru a vypadalo to, že zase prchá pryč z republiky před dlouhotrvajícími spory s manželkou Agátou.

Jenže v pondělí se začaly dít podivné věci. Agáta se na Instagramu nejprve ozvala z letištní haly, a kdo si myslel, že zase letí do milované Izraele, ten se mýlil. Prachařová si to namířila do Itálie, kde Libor Bouček se snoubenkou Gábinou a Jakubem tráví posledních několik dní.

Přesvědčivý důkaz o tom, že manželé Prachařovi momentálně tráví čas na jihu Evropy společně, ale neexistuje, může tedy jít jen o zajímavou shodu okolností. Jakub jako vždy mlčí a Agáta řekla Blesku jen to, že letí na týden na dovolenou.

Prachařovi všechny podobným způsobem šokovali už koncem června, kdy je očití svědci zničehonic zastihli rozesmáté společně na skútru na cestě na romantickou večeři. I tehdy se dcera herečky Veroniky Žilkové zaklínala, že nebude nic komentovat. Tehdy se přitom spekulovalo o tom, že už měla podepsat rozvodové papíry.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař