Dominika Gottová o sporech s tátou a penězích: Máme to těžké!

Dominika Gottová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. července 2019 14:17 | Aktualizováno: 15. července 2019 22:13

Dominika Gottová se ozvala z Finska, aby uvedla na pravou míru, jak je to se spory s otcem Karlem. Nejstarší dcera legendárního zpěváka totiž svou neúčastí na nedělní rodinné oslavě opět dala „munici“ všem, kteří tvrdí, že jejich vztahy nejsou zrovna ideální.

Včerejší rodinná oslava osmdesátin zpěváka Karla Gotta byla neúplná. Účast na ní na poslední chvíli odřekla jeho nejstarší dcera Dominika a zůstala ve Finsku s tím, že společně s manželem Timem dorazí koncem měsíce. Jenže tímto rozhodnutím, ač jej s otcem konzultovala, opět nahrála těm, kteří tvrdí, že jejich vztahy nejsou ideální.

Gott, kterému se jindy mediální výstupy dcery příčí, proto tentokrát svolil k tomu, aby Dominika vysvětlila, jak se mají věci doopravdy. Mistr je prý velmi špatný z toho, co se o nich poslední dobou píše. „Je to pro něj těžké a pro mě taky,“ svěřila se Blesku.

Nejstarší zpěvákova dcera, kterou má s někdejší baletkou Antonií Zacpalovou, nezastírá, že mezi nimi čas od času dojde k „nedorozumění“. „Nezastírám, že bychom je neměli, ale táta se ke mně zachoval skvěle a já bych to ráda řekla veřejnosti. Zachoval se ke mně během života skvěle několikrát a v posledních měsících znovu,“ řekla deníku třesoucím se hlasem.

Jak konkrétně Gott pomohl? Dominice a jejímu manželovi poskytl peníze, díky kterým pár přežil několikaměsíční finanční a existenční krizi. „On nás v tom nenechal. Penězi, které nám poslal, nám doslova zachránil život a my jsme se mohli znovu postavit na nohy,“ vysvětlila Gottová.

Údajné spory mezi Gottem a jeho nejstarší dcerou se kromě rodinné oslavy měly týkat také účasti na natáčení dokumentu filmařky Olgy Špátové. Dominika totiž odmítla vystoupit před kamerou. Toto rozhodnutí podle ní nadále platí.

Témata: Dominika Gottová Karel Gott