Lucie Vondráčková zažila velké poprvé: Takhle to na Moravě rozjela!

Lucie Vondráčková 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. července 2019 12:56 | Aktualizováno: 15. července 2019 22:13

Lucie Vondráčková to na dovolené na Moravě pořádně rozjela. Svědčí o tom video, které sdílela na sociální síti. Zpěvačka a herečka oblékla místní lidový kroj a po dlouhé době se konečně pořádně odvázala.

Prochází si náročným obdobím, které by jí mělo na tváři spíš přidělat vrásky, ona se však směje od ucha k uchu. Lucie Vondráčková momentálně čerpá psychickou pohodu na dovolené na Moravě, ze které se několikrát ozvala už o uplynulém víkendu, kdy se kupříkladu vyfotila uprostřed slunečnicového pole a opékala špekáčky.

Naposledy se ozvala z místní lidové slavnosti, na které se sama zapojila do akce. Oblékla si kroj a jeden z mužů ji následně vyzval k tanci. O tom, jak se oblíbené zpěvačce dařilo, se můžete přesvědčit na videu, každopádně lidé ji chválili, že tančí tak dobře, jako by se snad na Moravě narodila.

„Polčík na hodech v Popicích. Poprvé v životě! Alenka v říši Divů, v kroji, s úžasnými lidmi, v tanci. Děkuju,“ okomentovala Vondráčková záběry na sociální síti a v komentářích si ještě postěžovala na nudný život v posledních letech, kdy se podle svých slov k žádnému podobnému povyražení nedostala.

Vyplynulo to z odpovědi na komentář jedné z fanynek. „Jé, Lucí, já jsem nebyla nikde trsat snad už sto let,“ napsala zpěvačce Eva. „Já právě taky ne, až teď,“ odpověděla Vondráčková, která měla v poslední době opravdu jiné starosti.

Dvojnásobná maminka je totiž právě uprostřed rozvodové bitvy s manželem a otcem jejich dvou dětí Tomášem Plekancem. Hokejista už se těší na dalšího potomka se svou současnou přítelkyní, tenistkou Lucií Šafářovou.

Témata: Lucie Vondráčková