Svůdná Aneta Vignerová: Obvinění z prostituce!

Vignerová, Aneta 15

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

15. července 2019 11:15

Česká Miss roku 2009 Aneta Vignerová (31) patří mezi ty modelky, které se v branži dokázaly výrazně prosadit. I ona má však za sebou temné období! Byla totiž obviněna z prostituce!

Náručí Anety Vignerové prošla řada známých můžu jako fotbalista Tomáš Ujfaluši, zpěvák David Kraus či hokejista Michal Gulaši. Teď je spokojená ve vztahu se scenáristou Petrem Kolečkem (35).

Právě s Kolečkem vyrazila na filmový festival v Karlových Varech. Tam prozradila jeden pořádně pikantní moment ze své minulosti! „S agenturou jsme s dalšími dívkami vyrazily do Itálie, kde na nás bohužel nečekalo focení a přehlídková mola, ale nepříjemné překvapení,“ prozradila modelka v talkshow Libora Boučka.

V té době jí bylo jen 16 let a za sebou neměla příliš zkušeností. Kvůli administrativní chybě do země dívky včetně Anety vycestovaly na turistická víza. „Ta nám ale byla k ničemu, protože jsme tam jely pracovat,“ vzpomíná Vignerová.

Italské úřady proto ji a další modelky z východní Evropy začaly prověřovat, protože měly podezření, že do země přijely lovit prachaté muže! „Mysleli si, že jsme prostitutky, které sem rozhodně nepřijely za modelingem,“ vzpomíná Aneta, která kvůli tomu všemu dokonce měla oplétačky s policií.

Dívky nakonec byly vyhoštěny a navíc dostaly dvouletý zákaz vstupu do Itálie! S odstupem času se této zkušenosti směje, tehdy jí prý ale rozhodně do smíchu nebylo!

Témata: Aneta Vignerová Itálie Prostituce