Český sen na Wimbledonu: Barbora Strýcová zvedla nad hlavu trolej, celebrity jásají!

Záhlavová Strýcová, Barbora 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

15. července 2019 8:27

Česká tenistka Barbora Strýcová (33) dosáhla obrovského úspěchu! Na Wimbledonu sice prohrála v semifinále ženské dvouhry s favorizovanou Serenou Williamsovou (37),chuť si ale spravila ve čtyřhře!

Strýcová na Wimbledonu skutečně zazářila a triumfovala a s tchajwanskou spoluhráčkou vyhrály nad kanadsko-čínskou dvojkou Dabrowská, Sü I-fan 6:2 a 6:4! „Winbledonské šampionky!“ radovala se Barbora nad společnou fotkou se spoluhráčkou!

„Nejsou slova, kterými bych Su-Wei mohla poděkovat za to, že jsem teď číslo jedna. Ten pocit je neuvěřitelný. Ale je to skvělé. Na začátku roku to byl můj cíl. Byl velký a teď se stal realitou. Na mém oblíbeném místě,“ rozplývala se teniska, podle které je to doslova pohádka.

Turnaj si prý se spoluhráčkou od začátku užívaly a dobrá nálada jim zůstala po celý turnaj. I díky tomu mohla Barbora Strýcová nad hlavu poprvé v kariéře zvednout trofej Wimbledonu!

Gratulace k tomuto úspěchu jí přicházejí z celého světa! Na instagramu se s ní radují například herečka Daniela Šinkorová, moderátorka Inna Puhajková, judista Lukáš Krpálek nebo herečka Jana Plodková!

Mezi gratulanty nechyběl ani magazín Elle, s jehož šéfredaktorem Strýcová randí! Novináři ji spolu s Petrem Matějíčkem nachytali ještě v době, kdy oficiálně chodila se zpěvákem Davidem Krausem! Následný rozchod tenistky a hudebníka byl velmi bouřlivý a nechyběla ani ostrá slova!

Třiatřicetiletá rodačka z Plzně Barbora Strýcová odehrála letos na travnatých dvorcích ve Wimbledonu skutečně své životní turnaje, nejen ve dvouhře, ale i ve čtyřhře. Díky těmto výkonům se stala světovou jedničkou mezi deblistkami!

Témata: Strýcová Barbora Záhlavová wimbledon tenis