Karel Gott bez kamarádů? Kvůli Ivaně nastalo peklo!

Karel Gott 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. července 2019 8:24 | Aktualizováno: 16. července 2019 17:29

V Česku žije určitě spousta lidí, které mrzelo, že chyběli na červnové narozeninové oslavě zpěváka Karla Gotta, jen málokdo si ovšem dovolí to, co jeho někdejší sboristka Jarmila Gerlová. Ivaně Gottové totiž poslala dopis, v němž důrazně žádá vysvětlení.

Čekala na pozvánku na tajný červnový večírek u příležitosti osmdesátin Karla Gotta, ale marně. Jeho někdejší sboristka Jarmila Gerlová nechyběla na předchozích oslavách jeho kulatin, a tak se dožaduje vysvětlení, proč si na ni letos Mistr s manželkou nevzpomněli. Na Bertramku už odeslala dopis.

„Nedovedete si představit, jak strašně mě to mrzí. A vůbec to nechápu,“ posteskla si deníku Aha! žena, která v sedmdesátých letech dělala Gottovi po čtyři roky křoví, než se trio sboristek nepohodlo a rozpadlo. Podle mnohých za tím měla stát jedna z členek Jitka Zelenková, kterou její kolegyně Gerlová viní i tentokrát.

Proto poslala Gottově manželce Ivaně doporučené psaní, které kromě gratulace k narozeninám obsahuje dotaz, proč na ni zanevřeli. Gerlová dopředu naznačuje, že má teorii, kdo za jejím vynecháním ze seznamu hostů může stát.

„Ptám se jí (Ivany – pozn. red.) zcela upřímně, jestli v tom nemá prsty Jitka, která teď občas s Karlem vystupuje. Heleďte, já nemám už co ztratit, tak proč se nezeptat, když mě to trápí,“ vysvětlila deníku svůj rezolutní postoj.

Témata: Karel Gott