Michal David slaví ve stínu Gotta: Úprk do zahraničí!

Michal David s dárkem pro Karla Gotta 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. července 2019 20:48

Michal David má svým způsobem smůlu, že přišel na svět ve stejný den jako legendární Karel Gott. S nadsázkou se dá říct, že po hitmakerovi letos doma neštěkne ani pes, a tak mohl alespoň v klidu vyrazit do zahraničí.

Shodou okolností se dva z nejslavnějších českých hudebníků narodili 14. července. Zvlášť letos tím Michal David musí trpět, a tak raději odcestoval do zahraničí. V Česku totiž každého zajímá jen životní jubileum Karla Gotta, který dnes v rodinném kruhu slaví 80. narozeniny.

Oblíbený hitmaker samozřejmě nemohl chybět v zástupu gratulantů. „Tak tento dárek jsem dal Karlovi Gottovi proto, že on mi dal k mým padesátinám Zlatého slavíka, kterého jsem nikdy nezískal a on mi daroval svého,“ píše David na Instagramu u fotky, kde sám s dárkem pro Mistra pózuje.

„Proto jsem si vymyslel jako dárek pro něho zlatou desku, která je vlastně ojedinělá tím, že má skutečnou zlatou destičku z 18karátového zlata. Tím pádem je opravdu unikátní a takovou určitě ve své sbírce ještě nemá,“ vysvětluje hudebník svůj dárek pro Gotta.

David ovšem rozhodně neprchl do ciziny proto, že by se urazil, jelikož mu doma není věnován dostatek pozornosti. V tomto termínu je totiž každý rok na dovolené na francouzské riviéře, což osvětlil i fanouškům. „Moc Vás všechny pozdravuju ze St.Tropez,“ dodává v závěru vzkazu na sociální síti.

Poplární hitmaker Michal David je autorem řady Gottových písní, především několika duetů s kolegyněmi z branže Lucií Bílou, Helenou Vondráčkovou či Hanou Zagorovou. Skladbu To stárnutí zrádné spolu dokonce oba dnešní oslavenci nazpívali.

Témata: Michal David Karel Gott