Proč má Bouček přednost před Agátou? Víme, proč Prachař zase prchl!

Jakub Prachař 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. července 2019 20:06

Proč jsou Jakub Prachař a Libor Bouček tak dobří přátelé, že porotce Talentu klidně znovu opustí manželku Agátu? Odpověď jsme hledali na sociálních sítích a profil oblíbeného moderátora nám poskytl odpověď.

Nechtěl být doma s manželkou Agátou, a tak se Jakub Prachař rozhodl vyrazit do zahraničí. V pátek vyrazil do Itálie, kde tráví se snoubenkou Gábinou dovolenou jeho dobrý kamarád, moderátor a kolega ze soutěže Máme rádi Česko Libor Bouček.

„Každý let má rituál. Tato restaurace, pivo a havana. See you soon, mr. Bouček,“ vzkázal Jakub před odletem na jih nejspíš odněkud z letištního baru. Přátelé spolu v posledních dnech tráví spoustu času, potkali se už na karlovarském filmovém festivalu. Právě během něj Bouček na Instagramu poměrně svérázně vysvětlil, proč jsou tak dobří kamarádi.

„Jak se ten svět bude vyvíjet? Kam spějeme? Kudy jdeme? Proč? Jak? Zvládneme to? A bude ještě civilizace za sto let? Přemýšlíme o tomhle, nebo máme jen sennou rýmu? Anebo se ptáme sami sebe, zda zvládneme celou kachnu. My dva a čas. Spolu,“ napsal ke společné fotografii.

Prachař nejspíš v Boučkovi našel člověka, se kterým si může dobře popovídat, zatímco s manželkou Agátou v poslední době marně hledali společnou řeč. Nebyli spolu ve Varech a momentálně je dělí dokonce tisíce kilometrů.

Dcera herečky Veroniky Žilkové totiž raději zůstává v Česku, jelikož má na starosti roční dcerku Miu, zatímco syn Kryšpín jezdí po táborech. Navíc si čas od času odskočí k modelingu. Během manželské krize totiž dost zhubla, takže se mohla bez ostychu vrátit k původní profesi.

Témata: Jakub Prachař Libor Bouček Agáta Hanychová