Tomáš Řepka obdržel návod, jak se chovat ve vězení: Dostane to sežrat!

Tomáš Řepka 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. července 2019 18:03

Jak by se měl slavný člověk jako Tomáš Řepka chovat za mřížemi? Na jednom z tuzemských webů se objevil stručný návod plný rad pro odsouzeného fotbalistu. Ten se podle některých informací nechová zrovna příkladně.

Patrik Kincl je dnes jedním z nejznámějších tuzemských zápasníků MMA, svého času si ovšem poseděl i ve vězení. Před časem – ještě než dotyčný zamířil za mříže – se osobně setkal s nejslavnějším tuzemským vězněm současnosti Tomášem Řepkou. Fotbalista to má podle jeho soudu za mřížemi z mnoha ohledů složitější.

„Je to člověk, který za sebou má veliký životní úspěch, bohužel i pád, a spadl někam, kde se nikdo nechce ocitnout. Co si budeme povídat, většina lidí pochází z toho prostředí, z takového bahna. A určitě mu to budou chtít dát sežrat,“ vysvětlil Kincl v rozhovoru pro server iSport.cz.

Zápasník se však domnívá, že bývalý fotbalový reprezentant si může ve vězení najít pár opěrných bodů. „Co mu může opravdu pomoci, jsou fotbaloví fanoušci, kteří se tam vždycky najdou. Ti mu můžou pomoci nebo i někdo z vedení věznice či ze zaměstnanců,“ dodal.

Zpoza zdí obou věznic, kde Řepka byl, ovšem prosakují informace, že se Řepka zrovna moc nesnaží získat si dozorce na svou stranou. Naopak jim měl vyhrožovat, že o nich bude špatně psát v připravované knize. Údajně to mělo být důvodem jeho přesunu z pražské Ruzyně na Bory do Plzně.

Podle jiných dostupných informací se naopak Řepka chová v borské věznici bezproblémově a vězni kolem něj tvoří hloučky, aby mohli z první ruky poslouchat jeho vyprávění. Fotbalista měl odmítnout jedinou věc – zahrát si nohejbal. Odůvodnit to měl tím, že tento sport nemá v oblibě.

Témata: Tomáš Řepka