Karel Gott se ozval z tajné rodinné oslavy: Takhle slaví Mistr!

Karel Gott 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. července 2019 15:52 | Aktualizováno: 14. července 2019 17:24

Legendární zpěvák Karel Gott virtuálně pozval dnes odpoledne fanoušky na tajnou rodinnou oslavu, která se musí obejít bez jeho dcery Dominiky. Mistr si z toho však velkou hlavu nedělá a svůj slavnostní den si hodlá pořádně užít.

Karel Gott udělal to, na co všichni jeho fanoušci čekali. Dnes po poledni se ozval z tajné rodinné oslavy 80. narozenin. „Dnešní den je pro mne slavnostní. Jsem šťastný díky vám!“ vzkázal na Instagramu lidem. Už o den dříve poděkoval všem gratulantům, mezi kterými nechyběl ani prezident Miloš Zeman.

„Moji milí příznivci, probírám se množstvím vašich gratulací, které jste mi poslali a stále posíláte k narozeninám a musím říct, že jsem z vašich přání velmi dojatý. Jsem vděčný za vaši mnohaletou přízeň, která mě činí šťastným. Děkuji za všechno, mám vás rád,“ napsal Gott v sobotu.

Podle informací, které kolovaly médii v týdnech předcházejících dnešním narozeninám, má nedělní rodinná oslava probíhat na zpěvákově chalupě v severočeské Doubici za účasti manželky Ivany, jejich dvou dcer i nemanželské dcery Lucie. Naopak nejstarší dcera Dominika nakonec ze Skandinávie nedorazila.

„V neděli nepřijedeme, rozhodli jsme se tak,“ sdělila Dominika Gottová Blesku s tím, že společně s manželem Timem navštíví tatínka až koncem měsíce. „Táta o tom ví. Budu mu v neděli volat. Abych mu pogratulovala,“ vysvětlila Gottová.

S přáteli oslavil Gott životní jubileum už 21. června, kdy za ním do pražského Divadla Na Jezerce, které mu propůjčil místní principál, herec Jan Hrušínský, dorazily asi tři stovky hostů.

Témata: Karel Gott