Karel Gott slaví 80: Milovník sladkého si přišel na své!

Karel Gott 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. července 2019 11:46

Legendární zpěvák Karel Gott je známým milovníkem sladkého, a tak na oslavách jeho osmdesátin nemůže chybět narozeninový dort. Server stars24.cz na sociálních sítích vypátral, kdo se na jeho výrobě podílel.

O Karlu Gottovi je dobře známo, že je velkým milovníkem sladkého, logicky tak během oslav dnešních 80. narozenin nemůže chybět nějaký zákusek. O tom, že se Mistr dočkal dortu od cukrářek, existují důkazy na sociální síti, konkrétně na instagramovém profilu LeMe Cakes. V jeho popisu stojí: „Peču jen z kvalitních surovin a hlavně s láskou.“

Na účtu se v pátek objevila fotografie dortu s čokoládovou polevou a nejrůznějšími druhy ovoce. „Tak pro koho asi byl?“ ptala se autorka fanoušků, ovšem správné odpovědi se od lidí nedočkala, a tak musela o den později kápnout božskou.

V sobotu se na profilu objevil snímek, na kterém stojí před objektivem Karel Gott a v rukou drží výše popsaný dort. „Když slova nestačí… bylo mi ctí,“ napsala cukrářka, která na tuto zakázku dozajista do smrti nezapomene.

Gottova záliba ve sladkém je známou věcí. Při návštěvách Českého rozhlasu mu jedna ze zaměstnankyň pravidelně po celé čtyři roky nosila zákusky, které sama pekla. Už v týdnu pak přinesla Mistrovi na Bertramku buchty kolegyně Monika Absolonová.

Legendární zpěvák včera hromadně poděkoval všem gratulantům na Instagramu. „Moji milí příznivci, probírám se množstvím vašich gratulací, které jste mi poslali a stále posíláte k narozeninám a musím říct, že jsem z vašich přání velmi dojatý. Jsem vděčný za vaši mnohaletou přízeň, která mě činí šťastným. Děkuji za všechno, mám vás rád,“ napsal Gott.

Témata: Karel Gott