Jiří Krampol zůstal na všechno sám: Promluvil o rozvodu s Hankou!

Jiří Krampol 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. července 2019 9:35

Jiří Krampol prožívá náročné období. Nemocnou manželku Hanku zavřeli do léčebny, kam za ní nesmí, a tak zůstal na všechno sám. Populární bavič dokonce promluvil o možném rozvodu, o kterém se psalo v médiích.

Herec a moderátor Jiří Krampol právě prožívá hořkosladké období. V tomto týdnu oslavil narozeniny, ale jen s pár přáteli a bez manželky Hanky, která mu dala ten nejlepší možný dárek. Konečně svolila k přesunu z nemocnice do léčebny Červený dvůr, kde by ji měli zbavit všech závislostí, které ji v posledních letech komplikovaly život.

Podle informací Expresu je známý bavič momentálně na divadelním zájezdu. „Ale jinak si čtu, musím teď sám uklízet, všechno. Je to pro mě dost těžké být sám. Máme také pejska, ten je teď v dobrých rukách známé zvěrolékařky,“ svěřil se zmíněnému serveru.

Krampol se nechal slyšet, že jeho manželka by momentálně nemohla být doma, protože nikdo neví, co by tam prováděla. Dodal, že ačkoliv je Hanka těžce nemocný člověk, ona sama si to neuvědomuje. „Je tam od toho, aby ji dali do pořádku,“ řekl Expresu.

Výhodou léčebny Červený dvůr je, že je personál na prominentní klienty zvyklý. Na jihu Čech se v minulosti několikrát léčil herec Oldřich Kaiser, na odvykačce zde svého času byla i tragicky zesnulá zpěvačka Iveta Bartošová. Léčbu tu podstoupila i Tereza Pergnerová nebo Martin Kocián z Luneticu.

Na závěr oblíbený herec a moderátor popřel, že by jeho ultimátum manželce obsahovalo výhrůžku rozvodem. „To jsou nesmysly, nic takového jsem nikomu neříkal,“ tvrdí Krampol.

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová