Lucie Bílá zažila na pódiu pořádný trapas: Záměna pohlaví!

Lucie Bílá 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. července 2019 21:56

Nečekaný host na pódiu pořádně rozhodil Lucii Bílou během vystoupení. Na jevišti ji totiž navštívilo dítě, ale z následné konverzace byl vinou populární zpěvačky pořádný trapas. Nakonec se ale všechno vysvětlilo.

Lucie Bílá zažila v tomto týdnu na pódiu pořádný trapas, naštěstí ale vše dobře dopadlo, a tak se úsměvnou příhodou z vystoupení mohla pochlubit prostřednictvím videa na sociální síti, které uvedla následujícími slovy: „Překvapení včerejšího dne: ‚Copak bys chtěla?‛“

Právě těmito slovy se oblíbená zpěvačka zeptala dítěte, které za ní přišlo na pódium. Bohužel se ukázalo, že ačkoliv má dlouhé vlasy, jedná se o kluka, který ovšem trapnou situaci zvládl nadmíru dobře. „Já bych vám chtěl říct, že jsem kluk, ale mám dlouhý vlasy,“ řekl kluk do mikrofonu k údivu přítomných diváků.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Lucie Bílá (@luciebila), Čec 12, 2019 v 9:41 PDT

Šokovaná Bílá se musela ujistit dalším dotazem. „Ty jsi vážně kluk?“ nevěřila svým vlastním očím, ale vzápětí si plně uvědomila svou chybu. „Ježiš, promiň,“ omluvila se chlapci, kterého celá záležitost nijak zvlášť nevyvedla z míry. I to nejpíš zpěvačku přivedlo k další otázce.

„Stává se ti to často?“ zeptala se dlouhovlasého chlapce a ten to odkýval. Vzápětí navíc přiznal, že mu nijak nevadí, že si jej lidé pletou s děvčaty. „Tak to si trochu děláš z lidí blázny, viď,“ pronesla Bílá a pohladila kluka po hlavě.

Chlapec na sebe na pódiu ještě prozradil, že se jmenuje Daniel a za sourozence má jen bratry, žádnou sestru. Všichni bratři ale mají krátké vlasy, takže si je - na rozdíl od něj - nikdo neplete se zástupkyněmi opačného pohlaví.

Témata: Lucie Bílá