Solaříková dlouho v klidu nevydržela: Zase se naštvala na lidi!

Patricie Solaříková 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. července 2019 18:26

Oblíbená herečka Patricie Solaříková je v posledních dnech nazlobená na své okolí kvůli tomu, jak se lidé chovají. Nejprve se pustila do všech „hejtrů“, pak do všech, kteří vyhazují odpadky do přírody.

Herečka Patricie Solaříková si v tomto týdnu na Instagramu – jak sama uvádí – vylila srdíčko. Fanouškům vzkázala, že si nemusí nadávat, všechno se dá prý sdělit v klidu a míru. „Taky mě štve spoustu věcí, ale rozhodně to nejdu ventilovat na internet,“ napsala v úterý na sociální síti. Jenže to sama vydržela jen den.

Už ve středu si totiž potřebovala právě na internetu postěžovat na další věc. „Víte, co mě dokáže v dnešní době asi nejvíc naštvat? Když vyrazím do přírody a narazím na odpadky,“ svěřila se hvězda Ulice, která chodí s pejsky na procházky, a tak nejspíš dobře ví, o čem mluví.

„Kam se hrabou hejtři a stupidní komenty,“ posteskla si oblíbená herečka, která se hodlá zapojit do iniciativy, jejímž cílem je, aby lidé společně vyrazili do přírody a uklidili odpadky. „Pojďme společně uklidit a mít zase o kousek lepší Česko,“ vzkázala Solaříková.

A co vlastně Solaříkovou o 24 hodin dříve tak naštvalo? Společně s kolegyní Veronikou Arichtevou se zapojila do kampaně na podporu lepšího života opuštěných zvířat, ale dočkala se řady negativních reakcí, které ji rozpálily doběla.

„Teda dneska to na mě bylo trochu silný kafe a celý mě to přivedlo k tomuhle postu... neskutečně si vážím každého svého fanouška a těší mě, když se mě zastávají v různých situacích... co mě ale netěší je, že paradoxně se i v zastávání občas mění v hejtry,“ napsala tehdy na sociální síti.

Témata: Patricie Solaříková