Gott a Matuška močili z balkonu?! Eva Pilarová řekla pravdu!

Karel Gott píše autobiografickou knihu 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. července 2019 16:24

V dobách své největší slávy si Karel Gott, Waldemar Matuška a Eva Pilarová zadělali na pořádné potíže. Tvrdí to alespoň jedna z historek z dob minulého režimu, podle které udělali legendární zpěváci pořádnou ostudu.

Karel Gott má odjakživa pověst gentlemana a slušně vychovaného člověka, ale i o něm kolují po Česku zvěsti, které by si legendární zpěvák rozhodně za rámeček nedal. V jedné z nelichotivých příhod s ním figurovala kolegyně Eva Pilarová.

Zpěvačka ve studiu Blesku prozradila, že historka má původ v natáčení duetu Dotýkat se hvězd z muzikálu Kdyby tisíc klarinetů. Všemu tehdy přihlížela spousta lidí, kteří viděli známé tváře, a tak si podle Pilarové něco skandálního vymysleli.

„Z balkonu hotelu, kde jsme byli Karel Gott, Waldemar Matuška a Eva Pilarová, jsme se prý neslušně zachovali na hlavu bulharské delegaci,“ popsala Blesku děj vymyšlené příhody o močení s tím, že historka v několika verzích koluje dodnes. A jedna z nich je obzvlášť pikantní…

„Ta poslední, kterou jsem slyšela, byla, že u toho Karel zpíval ‚Tam kde šumí proud‛ a Walda zase ‚cáká a cáká‛,“ nechala se slyšet Pilarová, jejíž maminka historce uvěřila. Nachytat se nechala prý i herečka Stella Zázvorková.

Ostatně ve studiu seděl vedle Pilarové saxofonista Felix Slováček, který se rovněž domníval, že nejde o klep. „To jsi mě zklamala, já myslel, že jsi fakt čurala,“ konstatoval se smíchem. Zpěvačka jen dodala, že dnes by to – kdyby to byla pravda – klidně přiznala.

Témata: Karel Gott Eva Pilarová Waldemar Matuška