Lucie Vondráčková je samý úsměv: Plekanec je už minulostí?

Lucie Vondráčková 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. července 2019 14:18 | Aktualizováno: 13. července 2019 23:40

Herečka a zpěvačka Lucie Vondráčková je po návratu do Česka samý úsměv, jako by snad ani nevěnovala pozornost dění kolem. Dalo by se totiž předpokládat, že novinky kolem jejího manžela Tomáše Plekance ji velkou radost nedělají.

Je to už více než čtrnáct dní, co Lucie Vondráčková opět objevuje krásy České republiky. Koncem června se totiž vrátila domů z Kanady za syny, které už o několik dní dříve přivezl domů hokejista Tomáš Plekanec, s nímž je herečka a zpěvačka právě uprostřed tuhé rozvodové bitvy.

Ačkoliv si nenechala ujít krásy hlavního města Prahy, vypadá to, že se jí především zalíbila tuzemská příroda. Na jedné východočeské záchranné stanici se nejprve nechala vyfotit s kolouškem, tentokrát vyrazila na Moravu do slunečnicového pole.

„Slunečnicový ráj,“ napsala k fotografii, kterou zveřejnila na Instagramu. „Místo: Slunečnice na Moravě. Hezký den,“ doplnila na sociální síti Facebook, kde má ještě násobně větší počet fanoušků.

Zdá se, že vrásky na tváři ji nepřidělává ani to, že už druhým týdnem musí žít se skutečností, že její manžel čeká dítě s tenistkou Lucií Šafářovou. Naopak Vondráčková jako vzorná máma věnuje veškerý svůj čas oběma synům.

Herečka a zpěvačka si zatím po návratu do Česka především užívá, ale časem se hodlá vrátit i do pracovního kolotoče. Prostřednictvím právního zástupce už vzkázala, že se s fanoušky a veřejností brzy podělí o své pracovní plány.

Témata: Lucie Vondráčková