Jiří Krampol a NEJSMUTNĚJŠÍ NAROZENINY! Co se přihodilo?

Jiří Krampol v pořadu Nikdo není dokonalý 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. července 2019 13:36 | Aktualizováno: 13. července 2019 19:21

Letošní narozeniny si Jiří Krampol dozajista představoval jinak. Oslava se totiž musela obejít bez nemocné manželky Hanky, kterou tou dobou přesouvali do léčebny. Dopadne to tentokrát dobře?

Herec a moderátor Jiří Krampol měl ve čtvrtek narozeniny, je mu už 81 let. Letošní oslava byla smutná i šťastná zároveň, což souviselo se stavem jeho manželky Hanky, která je vážně nemocná. Naštěstí konečně souhlasila s převozem do léčebny, kam zamířila právě v tomto týdnu.

Podle deníku Aha! si Krampol letos připil jen s několika přáteli, jelikož byl v myšlenkách u manželky Hanky. U skleničky červeného vína se prý nechal slyšet, že ji věří, že odvykací kúru zvládne.

Ačkoliv je Krampol ze současného posunu v léčbě samozřejmě nadšený, optimismus krotí. Manželce dal dokonce jasné ultimátum. „Už toho mám plné zuby. Buď bude spolupracovat, nebo půjde. Nemám potřebu v jednaosmdesáti letech dělat někomu lokaje,“ prohlásil rezolutně pro eXtra.cz.

Výhodou léčebný Červený dvůr je, že je personál na prominentní klienty zvyklý. Na jihu Čech se v minulosti několikrát léčil herec Oldřich Kaiser, na odvykačce zde svého času byla i tragicky zesnulá zpěvačka Iveta Bartošová. Léčbu tu podstoupila i Tereza Pergnerová nebo Martin Kocián z Luneticu.

Stejným směrem se vydá i Krampol, ovšem důvodem jeho cesty na jih není návštěva manželky. Podle informací Aha! jede do Hořic na Šumavě kvůli představení z dob jeho působení v divadle Semafor.

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová