Lucie Borhyová se zase předvádí: Takhle ji v televizi neuvidíte!

Lucie Borhyová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. července 2019 9:54 | Aktualizováno: 13. července 2019 15:25

Moderátorka Lucie Borhyová na dovolené opět vystavila své křivky a fanoušci jsou u vytržení. Už brzy ji však čeká hořký návrat domů a konzultace s právníky.

Takhle Lucii Borhyovou v televizi neuvidíte. Zaprvé, momentálně je na dovolené. Především by však kostymérky na Nově něco takového nedovolily. Nejpopulárnější tuzemská moderátorka opět vystavily své křivky a jejím fanouškům z toho jde hlava kolem.

Kromě fanoušků jí skládají poklony dokonce i kolegové ze šoubyznysu. „Boží,“ vzkázala Eva Decastelo. „Luci,to je tak nádherná fotka. To fotí profik nebo je to prostě někdo hodně talentovaný!!!“ napsala pod příspěvek herečka Alice Bendová.

Minimálně na dovolené si přitom Borhyová nepotrpí na nějakou přísnou dietu. V uplynulých dnech ji objektiv fotoaparátu zachytil na romantické večeři v italské restauraci i na pravé italské zmrzlině. Moderátorka si zkrátka může takovou kalorickou bombu bez obav dovolit.

Dovolená se však každým dnem chýlí ke konci a doma čekají na Borhyovou jen samé starosti. Kromě návratu na obrazovky totiž musí s právníky řešit reklamní podvod. Kdosi totiž využívá její tvář k propagaci přípravku na hubnutí, ačkoliv každý normální člověk pochybuje, že by Borhyová kdy řešila problémy s nadváhou.

Podle právníků jde o parazitování na pověsti moderátorky, takové jednání vykazuje znaky trestného činu vůči Lucii i lidem, kteří si na základě falešné reklamy přípravek koupili. Podali proto trestní oznámení, kterým už se zabývá policie.

Témata: Lucie Borhyová