Jakub Prachař prchl z Česka! Agátu vyměnil za…

Jakub Prachař 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. července 2019 8:27 | Aktualizováno: 13. července 2019 23:38

Manželská krize zdaleka není zažehnána. Jakub Prachař (35) a Agáta Prachařová (33) se opět několik dní neviděli, jelikož porotce Talentu Jakub Prachař vyrazil na cesty a utekl z Česka. Společnost mu bude dělat jeden z jeho kolegů a dobrých přátel.

Válka Jakub Prachař a Agáta zažehnána? Chvíli už to vypadalo, že je mezi Jakubem a Agátou Prachařovými všechno na nejlepší cestě zpátky do normálu, ale už karlovarský filmový festival dával tušit, že tomu tak asi nebude. Porotce Talentu tam manželku nevzal, raději trávil čas s přáteli, mezi nimiž nemohl chybět Libor Bouček.

Kolega ze soutěže Máme rádi Česko měl v lázeňské metropoli během filmové přehlídky každý den vlastní talk show. Po festivalu odcestoval se snoubenkou Gábinou na dovolenou do Itálie, kam za nimi vyrazil zajímavý host. Ano, hádáte správně, je to Jakub Prachař.

„Každý let má rituál. Tato restaurace, pivo a havana. See you soon, mr. Bouček,“ vzkázal včera Jakub nejspíš odněkud z letištního baru. Nepřekvapí, že manželka Agáta po jeho boku opět chyběla.

Dcera herečky Veroniky Žilkové zůstává v Česku, jelikož má na starosti roční dcerku Miu, zatímco syn Kryšpín tráví čas na rybářském táboře populárního rybáře Jakuba Vágnera. Navíc si čas od času odskočí k modelingu. Během krize totiž dost zhubla, takže se mohla bez ostychu vrátit k původní profesi.

Témata: Jakub Prachař Agáta Hanychová