Ladislav Frej zase laboruje se zdravím? Přiznal další problémy!

Ladislav Frej 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. července 2019 16:59

Když se herec Ladislav Frej poslední dobou objeví v médiích, prakticky vždy jsou na vině zdravotní potíže. Jinak tomu není ani v létě, kdy se měl podle původních předpokladů zotavovat z operace. Situace je ale úplně jiná.

Copak těch zdravotních problémů nemá Ladislav Frej dost? Oblíbený herec, který trpí kvůli artróze velkými bolestmi, se pro Aha! rozpovídal o dalších potížích, které jej dokonce přivedly na jednotku intenzivní péče. Co se zase přihodilo?

Naštěstí nic, Frej se jen rozpomněl na natáčení seriálu Malý pitaval z velkého města, který je právě v těchto dnech opět ve vysílání jedné z tuzemských televizí. „Když se dneska při reprízování na seriál dívám, hned si vzpomenu, jak mi tehdy bylo zle,“ svěřil se Aha!.

„Dávali mi kapačky, a jednou dokonce i klystýr. Bylo to příšerné,“ popsal Frej strádání na nemocničním lůžku, kde tehdy skončil s nemocnou slinivkou. Na JIPce prý jen bezvládně ležel a modlil se, aby ukrutné bolesti ustoupily.

Z motolské nemocnice jej nakonec propustili pár dní před natáčením, i proto se Frej po letech nepřestává jedné věci divit. „Byl jsem ještě jako mátoha. Divím se, že to divákům nebylo divné. Vždyť jsem tam ve srovnání se seriálem Nemocnice na kraji města skoro poloviční,“ konstatuje.

Nemocná slinivka je sice minulost, ale bolesti kolen jsou stále aktuální. Frej už měl mít za sebou operaci, ale květnový termín nevyšel, jelikož jej na nemocničním příjmu začal bolet zub. Nový termín mu lékaři dali až na září, takže herce nečeká moc příjemné léto.

Témata: Ladislav Frej