Bohdalová promluvila: Drsná slova o Karlu Gottovi a Ivaně!

Karel Gott a Jiřina Bohdalová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. července 2019 12:56 | Aktualizováno: 12. července 2019 22:09

Herečka Jiřina Bohdalová patří dlouhá léta k blízkým přátelům zpěváka Karla Gotta, nepochybně tedy dobře zná i jeho manželku Ivanu. Ta umí podle ní být pěkně nepříjemná, Bohdalová však nastínila i scénář, podle kterého mohlo být i daleko hůř.

Jiřina Bohdalová nemohla chybět na červnové tajné oslavě osmdesátin Karla Gotta, ostatně se spolu znají desítky let. Není tedy překvapením, že s blížícím se dnem Mistrova životního jubilea dostává populární herečka prostor v médiích, aby o legendárním kolegovi ze šoubyznysu řekla pár slov.

Řeč přišla i na poměrně ožehavé téma toho, jak je částí společnosti vnímána jeho manželka Ivana, která si o sobě během let, co je po boku Zlatého slavíka, vyslechla řadu nepříjemných věcí. Herečka pro to má poměrně spolehlivé vysvětlení.

„Karel je strašně dobrosrdečný a výjimečný člověk. Je hrozně hodný a neumí říct ne, proto si myslím, že toho hodně lidí zneužívá. I to je důvod, proč jeho Ivanka je často nepříjemná, protože ho chrání. Kdybych s ním žila já, tak jsem ještě důraznější a horší,“ řekla Bohdalová Blesku.

Hypotetický scénář o možném vztahu Bohdalové a Gotta přitom není tak daleko od pravdy, jak by se mohlo na první pohled zdát. Herečka objasnila, že k veselce, kterou si přála především Karlova maminka Marie, nedošlo, protože se zpěvák nechtěl ženit.

Bohdalová přitom přiznala, že se jí Gott původně ani trochu nelíbil, časem se ale situace změnila. „Jako mladíček nebyl nic moc, ale jakmile začal jít do věku, začal být můj typ,“ nechala se slyšet populární herečka.

Témata: Jiřina Bohdalová Karel Gott Ivana Gottová