Helena Zeťová si podmanila nemocnici: Pacienti jí nemohou přijít na jméno!

Helena Zeťová 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. července 2019 12:15

Zpěvačka Helena Zeťová jaksi zapomněla, že existují místa, kde jsou si všichni rovni. Do jedné z pražských nemocnic údajně nakráčela tak suverénně, že předběhla všechny pacienty a namířila si to rovnou do ordinace. Přítomné svým neuvěřitelným chováním pořádně vytočila.

Popularita zpěvačky Heleny Zeťové už zdaleka nedosahuje výšin z minulého desetiletí, kdy působila v populární dívčí kapele Black Milk, hvězdné manýry ji ovšem neopustily. Podle informací Blesku způsobila poprask v jedné z pražských nemocnic, kde předběhla všechny pacienty v čekárně a namířila si to rovnou do ordinace.

Blesku se měla ozvat přímo jedna z pacientek, podle jejího svědectví byla čekárna plná lidí včetně paní ve vysokém stádiu těhotenství, nemocného tříměsíčního miminka či mladého muže s bolestmi. Všichni se k sobě chovali pokorně a slušně, než přišla do čekárny známá zpěvačka.

„Najednou přišla do čekárny paní Helena Zeťová, evidentně v dobrém rozmaru, nikoho nepozdravila, jen se rozhlédla po přítomných a šla rovnou za sestrou, která okamžitě oznámila paní doktorce, že je tam paní Zeťová. Během pár minut byla pozvaná dovnitř,“ popsala Blesku svědkyně celé události.

V čekárně tou dobou přestala panovat dobrá atmosféra, zvlášť když se zpoza dveří do ordinace začal ozývat hlasitý smích. Zeťová nakonec u doktorky strávila 20 minut, ačkoliv podle přítomné pacientky nic nenasvědčovalo tomu, že by byla natolik nemocná, aby měla právo dostat přednost.

Malé tříměsíční miminko bylo podle informací Blesku následně hospitalizováno, přesto to Zeťové nestálo za komentář. Redakce zmíněného deníku ji totiž kontaktovala s prosbou o vyjádření, na kterou zatím nereagovala.

Témata: Helena Zeťová