Plekanec o vleklém rozvodu: Mrzí mě jediná věc! Pak přišla drtivá obhajoba!

Tomáš Plekanec 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. července 2019 11:34 | Aktualizováno: 12. července 2019 22:06

Hokejista Tomáš Plekanec poprvé promluvil o tom, co jej nejvíce mrzí na vleklém rozvodu s herečkou, zpěvačkou a hlavně matkou jeho dvou synů Lucií Vondráčkovou. Jeden z jeho příbuzných totiž celou záležitost nese ještě hůř než on.

Rozvod Tomáše Plekance s Lucií Vondráčkovou se pěkně vleče, momentálně se prý čeká, až začnou jednat české soudy. Předjímat jejich rozsudek je složité, poněvadž oba manželé tvrdí něco jiného. Plekanec však v otevřené zpovědi pro Magazín DNES přiznal, že nejspíš mohl něco udělat jinak. To však neznamená, že by jakýmkoliv způsobem vyklízel pole.

„Možná jsem se na můj vkus musel vyjadřovat až moc. Ale v tom cirkusu jsem se vždycky držel spíš vzadu a celou dobu se hlavně bránil,“ řekl hokejista zvyklý držet se v ústraní. Naopak jeho žena Lucie Vondráčková jako herečka a zpěvačka v těchto věcech umí chodit.

Plekanec přiznal, že jej mrzí ještě jedna věc… „Že se do toho dostala moje máma. Protože tím humbukem trpí určitě víc než já. Byla zvyklá kluky vídat a teď je neviděla půl roku. Oni ji zbožňují a hrozně se na ni těšili,“ popsal zmíněnému magazínu, zatímco jeho současná partnerka Lucie Šafářová přitakávala, že právě to ničilo jejího přítele nejvíc.

Vzápětí spustil někdejší reprezentant obhajobu namířenou proti Vondráčkové. „Navenek říkala, že je (syny – pozn. red.) můžu mít kdykoliv. Ale já musel čekat na potvrzení právníků, abych vůbec mohl být se svými syny. Jinak se mohlo stát, že bych tam přiletěl a ani je neviděl,“ konstatuje.

Nepříjemná mediální pozornost, která je rozvodu věnovaná, občas nedá Plekancovi spát. Bude někdy litovat, že spor probíhá veřejně? „Napadlo mě to mockrát. Ale nebylo to moje rozhodnutí. A když už se to stalo, kluci se dozvědí, že jsem je chtěl a bojoval o ně u soudu. Že jsem je neodhodil a neodjel za někým jiným,“ uzavřel hokejista.

Témata: Tomáš Plekanec Lucie Vondráčková