Petr Janda přišel v 77 letech o rozum? Tohle snad nemyslí vážně!

Petr Janda s manželkou Alicí 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. července 2019 10:52 | Aktualizováno: 12. července 2019 14:02

Přišel legendární hudebník Petr Janda o rozum? Ač mu letos bylo už 77 let, na veřejnosti upřímně přiznává, že by si s manželkou Alicí přál dítě, možná i dvě. Rodina se proto sešla u jednoho stolu, aby celou záležitost nadobro rozsekla.

Frontman legendární kapely Olympic Petr Janda letos oslavil už 77. narozeniny, s o čtyři desetiletí mladší manželkou Alicí, s níž má dva ze svých pěti potomků, stále vrkají jako hrdličky. I to nejspíš přivedlo oblíbeného hudebníka k šokující myšlence. Dvěma nejmladším dcerám by ještě mohl dopřát sourozence.

„Moc bych si přál ještě jedno dítě, holky už jsou samostatnější a já bych chtěl zažít mít ještě jedno miminko. Žena by si přála klidně dvě,“ prozradil Expresu. Nakonec ale zvítězil rozum a manželé Jandovi si i kvůli Petrově věku řekli, že by to nebylo správné.

Podle Jandy jsou manželé se současným stavem spokojeni. „Máme skvělou rodinu, já jsem za holky rád. Dokonce začaly obě hrát na piano, ale asi bych si nepřál, aby dělaly v showbyznysu, naše práce je pořádná řehole,“ rozpovídal se o dcerkách Anežce a Rozárce.

Smutnit nemusí ani díky tomu, že má širokou rodinu. Zásluhou svých dětí Petra a Marty je několikanásobným dědečkem, od května je navíc také pradědečkem, což fanouškům oznámil na jednom z jarních koncertů.

„Mám pro vás jednu zprávu. Předevčírem jsem se stal pradědečkem. Můj pravnuk se jmenuje Pepík,“ vzkázal tehdy publiku. Chlapec se narodil manželce jeho vnuka, který je potomkem Jandova zesnulého syna Petra, který v 35 letech podlehl rakovině.

Témata: Petr Janda