Fanynky šílí: Jaromír Soukup u moře vystavil chlupatý hrudník!

Jaromír Soukup (podnikatel, moderátor) 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

12. července 2019 8:55

Když moderuje, nosí na sobě Jaromír Soukup oblek. teď ovšem formální oblečení shodil a vydal se k moři do Španělska. Svou fotkou z pláže pořádně navnadil některé své fanynky!

„Komentuji politiku v Česku, ale v rámci dovolené samozřejmě stíhám i odpočívat,“ pochlubil se fanouškům Soukup. „Všem mým přátelům a přítelkyním posílám pozdravy ze slunného Španělska,“ vzkázal.

K moři ovšem neodjel sám, společnost mu dělá jeho oblíbená „dáma“. „S mou fenkou Remi jsme si dali soutěž v úsměvu. Co myslíte, kdo vyhrál? Podle mého názoru je to nakonec nerozhodně,“ napsal Soukup k fotce sebe a své psí parťačky.

„Ale my vítěze nepotřebujeme, hlavně že jsme spolu a je nám fajn. Snad panuje takhle dobrá nálada i u vás, ať jste nyní kdekoli,“ popřál svým příznivcům moderátor a majitel televize Barrandov.

Soukupova neformální fotka s odhaleným chlupatým hrudníkem vyvolala pořádný rozruch! Nadšené byly především Soukupovy fanynky. „Pane Jaromíre, tak teď už jenom pořad, ve kterém budete takto moderovat, takže 'Peříčko', to bude teprve sledovanost dámského publika!!!“ navrhuje paní Helena.

„Omlouvám se,ale úsměv jednoznačně vyhrává Remi, ale hrudník máte hezčí vy,“ rozplývá se Daniela. „Pořádně si odpočiňte, naberte sílu a zdraví. Moc Vám to přeji. Vaše obdivovatelka,“ vzkázala Soukupovi paní Táňa.

Témata: Jaromír Soukup (podnikatel moderátor)