Dominika Gottová o dohodě s otcem: Není pravda, že…

Dominika Gottová 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. července 2019 8:49

O tom, že celá široká rodina jubilanta Karla Gotta nedrží úplně pevně pohromadě, se napsalo už spoustu odstavců. Majetkové spory dělají zlou krev mezi zpěvákem a jeho nejstarší dcerou Dominikou. Ta nyní poprvé promluvila o tajné dohodě, kterou uzavřeli.

Už roky se kuloáry nese informace, že vztahy mezi Karlem Gottem a jeho nejstarší dcerou Dominikou nejsou ideální. Důvodem měly být mimo jiné majetkové spory, minimálně se v éteru objevují takové spekulace. Gottová teď v rozhovoru pro Blesk prozradila, jak se věci doopravdy mají.

„Není pravda, že mi nebere telefon. Když se mu nedovolám, vždy mi, když to jde, zavolá zpátky. Náš vztah je v pořádku,“ dušovala se Dominika. Podle jejích slov si s tátou volají pravidelně. Minimálně některá témata jsou – zdá se – při jejich hovorech tabu.

O majetkových sporech se totiž Mistrova nejstarší dcera odmítá bavit. „Tohle bych ráda nechala bez komentáře, protože to je důvěrná informace mezi mnou a tátou. Jsme spolu domluveni, že o tom nebudeme veřejně mluvit. Tehdy jsme uzavřeli dohodu, kterou nemůžu zveřejňovat,“ svěřila se.

V čem dohoda údajně spočívá? Proslýchá se, že Gott dal nejstarší dceři několik milionů, aby souhlasila s tím, že nechá veškerý majetek přepsat na manželku Ivanu. „Jak už jsem říkala, nechci to komentovat,“ zatvrdila se Dominika při dalším dotazu, zdali to nemá otci za zlé. Odpověď však dávala tušit, co si nejspíš myslí.

Témata: Dominika Gottová Karel Gott