Hana Krampolová je pryč z nemocnice: Náhlý přesun do léčebny!

Hana Krampolová s mužem 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. července 2019 8:23

Konečně přišla k rozumu. Manželka známého baviče Hana Krampolová nepodepsala revers, jak se všichni obávali, naopak kývla na přesun do léčebny, kde ji mají zbavit veškerých potíží. Její muž Jiří je štěstím bez sebe.

Lepší dárek k 81. narozeninám si snad Jiří Krampol ani neuměl představit. Jeho nemocný žena Hanka se podvolila jeho přání a z nemocnice se přesunula do léčebny, kde ji mají zbavit všech závislostí, které jí v letošním roce přidělávaly jen samé problémy.

„Pochopila jsem, že to se mnou myslí dobře. Kývla jsem na léčebnu,“ svěřila se Hanka před odjezdem do ústavu Aha!. „Docela se těším, v nemocnici to už bylo hrozně dlouhé. Jiříček říká, že tam budeme i sportovat, hrát nějaké hry a že budu v přírodě,“ těší se Krampolová.

Známý bavič a moderátor, který se nechal slyšet, že v jednu chvíli jeho žena vypadala jako z koncentráku, je teď plný naděje. „Chci zpátky tu fajn holku,“ řekl Aha! s tím, že je nutné, aby se Hanka zbavila závislostí na prášcích, alkoholu a především na cigaretách, které u ní představují zdaleka největší problém.

Jistou výhodou je, že v léčebně Červený dvůr jsou na prominentní klienty zvyklí. Na jihu Čech se v minulosti několikrát léčil herec Oldřich Kaiser, na odvykačce zde svého času byla i tragicky zesnulá zpěvačka Iveta Bartošová. Léčbu tu podstoupila i Tereza Pergnerová nebo Martin Kocián z Luneticu.

Témata: Hana Krampolová Jiří Krampol