Ulice dostala tvrdý direkt od hvězdy: Štáfek definitivně končí!

Jakub Štáfek 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. července 2019 16:57

Fanoušci Ulice ve velkém truchlí. Herec Jakub Štáfek, který k seriálu neodmyslitelně patřil, v něm napodruhé končí opravdu už definitivně. Důvod, kvůli němuž už se na natáčení neobjeví, nejspíš mnohé překvapí.

Nekonečný „novácký“ seriál Ulice dostal tvrdý direkt od jedné z hvězd. Po tradiční prázdninové pauze už se na obrazovkách neobjeví herec Jakub Štáfek, který si hodlá od řemesla úplně odpočinout, rozhodně to však neznamená, že bude zahálet někde u sebe doma.

„Je to tak, s Ulicí se loučím,“ nezastíral Štáfek v rozhovoru pro Super.cz. Tentokrát je to konec definitivní. Herec už se totiž s kolegy a diváky jednou rozloučil, seriál opustil už dva roky zpátky po téměř třinácti letech. Letos se sice vrátil, ovšem s vědomím, že to není na dlouho.

Herectví teď v jeho kariéře zcela ustoupí na druhou kolej, Štáfek se totiž rozhodl zkusit štěstí ve sportu. „Potřeboval jsem před kamerou ukončit veškerou práci, abych producentům nedělal problémy, že budu na natáčení chodit se zlomeným nosem,“ vysvětloval důvody rozhodnutí.

Slova o možném zranění dávají napovědět, že půjde o bojový sport, konkrétně o MMA, což je mezinárodně užívaná zkratka pro smíšená bojová umění, kde je povoleno prakticky cokoliv. Premiéra mezi provazy čeká Štáfka už počátkem listopadu, proto se nyní chystá na opravdu ostrou přípravu.

„Veškerá práce mi skončila, věnuju se přes léto jen tomu. Budu mít dvoufázové tréninky,“ popisoval zmíněnému serveru. Na všudypřítomnou bolest je zvyklý, v minulosti měl zlomenou ruku nebo vyhozenou čelist. „Hůř se s tím mluví, jinak je to v pohodě,“ svěřil se Štáfek.

Témata: Jakub Štáfek seriál Ulice